Vilken fantastisk vecka jag varit med om!!!

Tillsammans med 18 mycket trevliga och skickliga fotografer tillbringade jag förra veckan på  Mullsjö folkhögskola. Det var äntligen dags för kursen Den personliga naturbilden av och med Terje Hellesø. En intensivt stimulerande vecka med en blandning av föreläsningar, eget fotograferande,  bildvisningar och bilddiskussioner.

Lite frustration är bra för utvecklingen – verkar vara Terjes devis ;) och en del av oss upplevde nog en hel del frustration när vi skulle lösa veckans uppgift. En uppgift som ledde oss in i processen att utveckla ett mer personligt sätt att skapa fotografisk bild. Jag är fascinerad över den utveckling som skedde under en veckan och att en vecka kan ge en sådan kick in i nästa fas av fotografisk utveckling. Det ska nog till en Terje för att klara av allt detta ;)))

Det kommer med all säkerhet att poppa upp en del bilder från kursen på våra olika bloggar. Kolla gärna…  Birgitta Bartholdson Carlsson Cecilia Bergman Ove Gustafsson James Johansson Magnus Johansson Tomas Järnetun Arne Wennberg.  Sven Arrelöv, Peter Asp, Margareta Dahlqvist, Harriet Fielding, Veronika Hjorth, Martin Jakobsson, Charlotte Jenkinson, Bengt Johansson, Måns Rosenblad, Kennet Sandahl och Kerstin Östbring var också med på kursen – kanske får ni se en del av deras bilder på vår gemensamma kursblogg 21 kreativa 26.

Stort, stor tack Terje för en fantastisk och mycket givande kurs!

Stort, stort tack till er alla andra – utan er och era bilder hade det inte varit samma kurs!